11 januari 2021 - 2 min leestijd

FPT-VIMAG presenteert vernieuwde website

De nieuwe FPT-VIMAG-website is live. Zoals aangekondigd tijdens de algemene ledenvergadering op 25 november 2020 is er de afgelopen maanden aan gewerkt om een nieuwe website te bouwen met nieuwe functionaliteiten. Aan de hand van een nieuwe structuur met meer focus op Federatie Productietechnologie en vormgegeven met relevante content voor hun doelgroepen.

Wat is nieuw?

– Er is focus op de thema’s Smart Industry en onderwijs en informatie over projecten en events die we organiseren.

– Actieve leden in secties en vakgroepen kunnen zich ook op die pagina’s met content profileren.

– Natuurlijk vind je ook onze leden terug in het ledenoverzicht en totaaloverzichten met verenigingsnieuws en agenda-items.

De vernieuwde website heeft een moderne ‘look and feel’ gekregen. Ze laten zien wie hun leden zijn; innovatieve spelers in de productietechnologie sector. Met ons FPT-VIMAG-filmpje vertellen we ons corporate verhaal.

Een ledenlogin – toegang tot extra’s

Als lid van FPT-VIMAG is er naast deze informatie en inspiratie met de persoonlijke ledenlogin ook toegang tot ‘MIJN FPT-VIMAG’, met daarin diverse dashboards en documenten. Let op: iedereen met een ledenlogin moet vanwege privacy-instellingen een keer opnieuw inloggen. Bij de inloggegevens zijn de e-mailadressen overgenomen. Een nieuw wachtwoord moet opnieuw aangemaakt worden.

Ook lid?

Voor meer informatie over dit artikel of de betrokken leden kunt u contact opnemen met het FPT-VIMAG-secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 85 50 of door een mail te sturen naar info@fptvimag.nl. U kunt ook direct de betrokken leden benaderen voor meer informatie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden