2 mei 2017 - 2 min leestijd

Frans Fontein Area Manager voor HALTER LoadAssistant

Per 1 januari 2016 is de heer Frans Fontein bij HALTER CNC Automation in dienst getreden als Area Manager. Hij zal zich in de functie gaan bezighouden met de verkoop en advisering van de HALTER LoadAssistant in Nederland.

 

Verspanende bedrijven die op zoek zijn naar standaard, slimme beladingssystemen voor CNC-machines, weten dat de HALTER LoadAssistant dé oplossing is voor het automatisch beladen van series van 10 tot 1.000 stuks. Dankzij de unieke HALTER SmartControl is robot kennis overbodig en is het opstarten van een nieuwe serie een kwestie van minuten (en dus geen uren). De HALTER LoadAssistant is een product van het Nederlandse HALTER CNC Automation en wordt door Fastems in Duitsland geproduceerd. Inmiddels wordt de HALTER LoadAssistant in meer dan 15 landen geleverd.

 

Oplossingen

Frans Fontein: ”Door de sterk groeiende vraag naar de producten van HALTER ben ik benaderd om de Nederlandse markt verder uit te bouwen. Gezien mijn jarenlang ervaring binnen de metaalindustrie is dit een prachtige uitdaging. HALTER heeft zich in de relatief korte tijd dat het op de markt is, bewezen als een leverancier van een kwalitatief hoogwaardig en bedrijfszeker product. Dankzij de focus op het automatisch beladen van relatief kleine series en slimme oplossingen hiervoor is het voor met name Nederlandse bedrijven de ideale oplossing om meer geld te verdienen met verspaning. Het is mijn taak bedrijven en machinedealers te adviseren en te helpen bij het verhogen van de spindeluren. De HALTER LoadAssistant draait inmiddels in Nederland bij tientallen bedrijven, waarbij mij is opgevallen dat er meerdere van die bedrijven vervolgopdrachten hebben geplaatst. Dat is altijd de beste graadmeter.”

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden