16 mei 2018 - 2 min leestijd

Halter aanwezig bij Fastems Open Huis

Op 29 en 30 mei organiseert Fastems Systems in Issum (D) haar open huis. Bezoekers krijgen tijdens dit event een compleet beeld van de mogelijkheden rondom productieautomatisering. Halter is hierbij aanwezig en presenteert de verschillende versies van haar universele automatiseringsoplossing voor CNC-machines.

Tijdens het open huis van Fastems Systems in Issum presenteert Halter CNC Automation de verschillende modellen van de LoadAssistant beladingsrobot, is er gelegenheid een kijkje te nemen in het Technology Center en kan de productie van de LoadAssistant bekeken worden. De Halter LoadAssistant is als ‘Universal’, ‘S-180’ en ‘S-230’ leverbaar. Alle modellen hebben een roterende laadtafel voor de werkstukken. De Universal uitvoering is ontworpen voor rechthoekige of ronde werkstukken met een afmeting van 10 mm tot 230 mm en is geschikt voor zowel draai- en freesbanken. De modellen S-180 en S-230, zijn beladingsrobots voor freeswerkstukken tot een (kant)lengte van 180 mm en voor draaiwerkstukken tot een diameter van 230 mm. Voor alle Halter automatiseringssystemen geldt dat ze eenvoudig te bedienen zijn en de mogelijkheid hebben om als mobiel, verplaatsbaar systeem flexibel op meerdere machines ingezet te worden.

 

Partners

Naast Halter CNC Automation behoren ook andere bekende bedrijven tot de exposanten, waaronder Schunk, Heidenhain en Kuka. Het evenement wordt aangevuld met interessante lezingen door bedrijven zoals Rolls-Royce en Allmatic.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden