2 mei 2017 - 1 min leestijd

HALTER LoadAssistant te zien tijdens Inloopdagen

De HALTER LoadAssistant is na de introductie in 2014  bij vele verspanende bedrijven met succes geïnstalleerd. Tijdens de inloopdagen delen twee klanten op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober hun ervaringen met de beladingsrobot.

In samenwerking met HALTER, zullen Westbrug Techniek te Wijchen en Separator Spares International te Raamsdonksveer hun deuren voor u openen voor branchegenoten. Zij vertellen bezoekers dan over de mogelijkheden van de HALTER LoadAssistant en laten dit graag in de praktijk zien. Bedrijven die willen weten hoe zij eenvoudig hun CNC machines automatiseren, kunnen rechtstreeks met de eigenaren en medewerkers in gesprek. Geen uitgebreide presentaties en lezingen, maar direct en to-the-point op de werkvloer zien wat de HALTER LoadAssistant voor hen oplevert.

Geinteresseerden kunnen van 8 tot 17 uur binnenlopen. Uiteraard zullen medewerkers van HALTER CNC Automation die dag ook aanwezig zijn, om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel handig.

Neem voro meer informatie contact op et Menno Croezen tel: 06 31 76 37 54 of ga naar www.haltercncautomation.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden