2 mei 2017 - 2 min leestijd

Herlancering website Schunck

Modern, efficiënt, multimediaal – zo noemt Schunck, leverancier voor span- en grijpsystemen, haar vernieuwde website. Onder www.schunk.nl biedt Schunck vanaf heden een uitgebreid inzicht in hun produktportfolio met meer dan 11.000 standaardcomponenten van Schunck Span-en grijpsystemen.

 

Schunck heeft met de herlancering vooral hoge gebruikersvriendelijkheid en intuïtieve bediening op het oog. Op PC, tablet of smartphone kunnen gebruikers zich snel oriënteren en kunnen ze in een paar stappen de gewenste informatie vinden. Handige zoekmogelijkheden op trefwoorden, producten, sectoren en thema’s vergemakkelijken de navigatie.

Alle relevante technische informatie is op verschillende niveau’s beschikbaar. Op de site is veel aanvullende informatie over de afzonderlijke componenten te vinden. Naast technische specificaties en CAD-bestanden in 2D en 3D formaten zijn er ook applicatie foto’s en video’s, catalogi, handleidingen en accessoires te vinden. Een verscheidenheid van best-practice voorbeelden geven een uitgebreid overzicht van de uiteenlopende toepassingsgebieden en oplossingen van Schunck componenten – van metaalbewerking in de automotive, food en elektrotechnische industrie tot optica, medische en houtbewerking.

Daarnaast biedt de site uitgebreide informatie over het bedrijf, de samenwerking met de Schunck brand ambassador Jens Lehmann en over de carrièremogelijkheden bij Schunck. Momenteel is de informatie op de Schunck website er alleen in het Duits of Engels. In de toekomst komen er meerdere talen waaronder Nederlands bij.

 

Klik hier voor de site

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden