27 oktober 2017 - 1 min leestijd

Het nieuwe TechniShow Magazine leest u nu ook online

Deze week is de vijfde editie van TechniShow Magazine op de mat beland. Het nummer staat in het teken van verspaning. Aan de hand van meerdere artikelen wordt dit thema toegelicht. Daarnaast blikken we terug op de EMO 2017 en leest u artikelen over onderwerpen zoals online machineveilingen en de enkele reis naar Mars.

De interesse in online machineveilingen groeit. Juist voor de metaalbranche kan een online veiling een aantrekkelijk alternatief zijn om gebruikte machines te kopen of te verkopen. Veilen wordt steeds meer gezien als een moderne manier van handelen. In TechniShow Magazine nummer 5 vertelt Martijn van Schie, accountmanager Metaalsector bij online veilinghuis Troostwijk in Amsterdam, alles over het online veilen van machines.

 

Enkeltje Mars

In een bijzonder interview met Bas Lansdorp, directeur en oprichter van de Mars One missie, vertelt hij dat de eerste menselijke nederzetting op Mars niet lang meer zal duren. De technieken die daar voor nodig zijn bestaan volgens Lansdorp al. In het artikel vertelt hij over de uitdagingen, de partnerbedrijven en technologieën die de missie succesvol zullen maken.

Het volledige TechniShow Magazine leest u hier.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden