2 mei 2017 - 1 min leestijd

Hoffmann Group opent GARANT ToolRoom bij VDAB Competentiecentrum

 

De Hoffmann Group heeft op 30 juni jl. haar GARANT ToolRoom bij VDAB Competentiecentrum in Wondelgem officieel geopend.

 

In nauwe samenwerking met het VDAB Competentiecentrum heeft de Hoffmann Group de ToolRoom ingericht met verschillende producten uit het brede assortiment. Zo staat er onder andere de GARANT Tool24 gereedschapsuitgiftekast. Met dit concept is men verzekerd van een efficiënte en veilige gereedschapslevering, aldus de Hoffman Group. Daarnaast zijn verschillende GARANT Highlights in de ToolRoom voorhanden, zoals een krimpapparaat, instelapparaat en diverse meetapparatuur.

 

Demo-center

Het VDAB Competentiecentrum heeft een belangrijke regionale functie voor opleidingen in technische en administratieve beroepen. Men verzorgt o.a. opleidingsmodules voor de metaalsector waarbij de GARANT ToolRoom een zeer waardevolle bijdrage kan leveren in de instructie van werkzoekenden /leerlingen /werknemers/werkgevers.

Tevens zal de Hoffmann Group de ToolRoom gebruiken als demo-center voor haar eigen klanten. Een win-win situatie voor beide partijen, aangezien VDAB kosteloos gebruik kan maken van deze hightech infrastructuur.

 

Foto: v.l.n.r: Anne Theylaert – directeur VDAB, David Stuart – salesmanager België Hoffmann Group, Henry Blom – algemeen directeur Hoffmann Group, Stijn Van Damme – accountmanager Hoffmann Group.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden