28 juli 2020 - 2 min leestijd

Hoffmann Group presenteert nieuwe catalogus 2020/2021

Op 1 augustus presenteert de Hoffmann Group haar nieuwe catalogus 2020/2021. De geactualiseerde en uitgebreide editie van het naslagwerk voor kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen biedt meer dan 90.000 artikelen, waaronder ongeveer 9.000 nieuwe producten. Of het nu gaat om verspanen, frezen, boren, draaien, spannen, meten, slijpen, handgereedschap, bedrijfsinrichting of arbeidsveiligheid – in de catalogus van de Hoffmann Group vinden bedrijven wat ze zoeken en ontvangen ze alles uit één hand. De nieuwe catalogus is beschikbaar in 18 talen en is geldig vanaf 1 augustus 2020. Alle artikelen zijn dan tevens beschikbaar in de eShop: www.hoffmann-group.com.

 

De Hoffmann Group catalogus 2020/2021 bevat 500 producentmerken, meer dan 40.000 GARANT-producten en artikelen van het merk HOLEX. Zoals gebruikelijk bij de Hoffmann Group is het leeuwendeel van de innovaties (38,9%) te vinden in de groepen verspaning en spantechniek. Eén van de hoogtepunten daarbij is de GARANT Power Q Double high-feed frees.

Ook het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is aanzienlijk uitgebreid. Een derde van de innovaties is in deze groep te vinden, waaronder ’s werelds eerste volledig siliconenvrije en LABS-compatibele multifunctionele handschoen en diverse waarschuwingsborden om werkplekken te beschermen.

Met circa 2.000 nieuwe producten is ook het assortiment hand- en meetgereedschap flink gegroeid. Het assortiment is niet alleen uitgebreid met veel handgereedschap, maar ook met hoogwaardige meettechniek zoals het intelligente instelapparaat GARANT Setting Bench.

Op het gebied van bedrijfsinrichting heeft de Hoffmann Group ongeveer 500 nieuwe items aan catalogus 2020/2021 toegevoegd. Bijzonder opmerkelijk is de nieuwe software voor het beheer en de controle van GARANT Tool24-automaten en een interface met Kardex Remstar-liftsystemen en carrouselstellingen.

Met de nieuwe catalogus 2020/2021 biedt de Hoffmann Group een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment van vooraf geselecteerde kwaliteitsgereedschappen, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden