2 mei 2017 - 2 min leestijd

Hoffmann-Metalcare maakt zich op voor Technishow 2016

Nu de integratie van verspanende en niet-verspanende productietechniek binnen Hoffmann-Metalcare met succes is afgerond, kan afscheid worden genomen van het laatste restant gebruikte machines. Deze zullen binnenkort door de firma F. Hoffmann ter veiling worden aangeboden. De veiling vindt plaats vanaf 3 februari a.s.. Hoffmann-Metalcare maakt zich in de tussentijd op voor de Technishow 2016, waar het bedrijf sinds de overname van de activiteiten van F. Hoffmann zich voor het eerst grootschalig presenteert.

 

In 2014 werd die krachtenbundeling nog aangekondigd onder de slogan ‘De kracht van de combinatie’. Nu, in 2016, blijkt de combinatie inderdaad krachtig te zijn en door vele klanten en relaties te worden gewaardeerd. De Technishow is het ideale platform om dat nog eens te benadrukken. De vakbeurs wordt gehouden van 15 – 18 maart 2016 en vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hoffmann-Metalcare is hier aanwezig in hal 8, standnummer E104.

Op de vakbeurs Technishow toont Hoffmann-Metalcare verschillende oplossingen voor verspanende en niet-verspanende metaalbewerkingen. Stand 08.E104 bevat een selectie uit het programma zaagmachines, speciaalmachines, laser supplies en gereedschappen van onder meer Everising, Jaespa, Pressta-Eisele, Omera, Strega en Unidor. Klanten, relaties en andere geïnteresseerden zijn hier van harte welkom om kennis te maken met de meest recente technologische ontwikkelingen of om projecten te bespreken, advies te vragen of gewoon om bij te praten.

Hoffmann-Metalcare BV biedt sinds de krachtenbundeling in 2014 een veelzijdig en veelomvattend programma zaag- en speciaalmachines, gereedschappen met bijbehorende engineering, onderhoud en service. De krachtenbundeling brengt het beste van beide bedrijven samen waardoor klanten één aanspreekpunt hebben voor verspanende én niet-verspanende bewerkingen. Een breed team vakspecialisten voor engineering, service en onderhoud maakt het aanbod van Hoffmann-Metalcare compleet.

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden