26 september 2019 - 2 min leestijd

Inschrijving TechniShow Innovation Awards 2020 geopend

Bedrijven die als exposant deelnemen aan TechniShow 2020 en die een interessante innovatie aan de markt willen tonen, kunnen zich nu inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards 2020. Innovaties mogen van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan innovaties op het gebied van machinebouw, automatisering, gereedschappen, 3D-printen, software-oplossingen in het teken van Smart Industry of een belangrijke vernieuwde aanpak van een bestaand proces.

Het doel van de TechniShow Innovation Awards is om te laten zien welke innovaties en bijzondere producten in de productietechnologie te vinden zijn, de toegevoegde waarde van de sector te presenteren en daarnaast de genomineerde bedrijven ruimschoots onder de aandacht te brengen. Genomineerden en de uiteindelijke winnaars van de TechniShow Innovation Awards krijgen extra aandacht en exposure tijdens de beurs.

In 2020 kunnen exposanten in twee categorieën deelnemen aan de TechniShow Innovation Awards. Dat is nieuw ten opzichte van 2018. Zo zijn de oude categorieën ‘Commerciële innovatie’ en ‘Nieuw in de Benelux markt’ samengebracht onder de noemer ‘New Tech’. De ‘Made in Holland’ categorie is omgedoopt tot ‘Dutch Technology’. Aan elke categorie hangen een aantal criteria vast waar de inschrijving aan moet voldoen. Voor New Tech geldt dat de innovatie niet eerder is gepresenteerd tijdens de TechniShow beurs en dat de innovatie in of na 2019 op de Nederlandse markt is gebracht. De Dutch Technology categorie heeft als bijkomend criteria dat het bedrijf dat de innovatie inzend van origine een Nederlands bedrijf is mét productie in Nederland.

Inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards kan via de website van TechniShow.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden