30 oktober 2017 - 2 min leestijd

Inschrijving TechniShow Innovation Awards geopend

De inschrijving voor de TechniShow Innovation Awards 2018 is geopend. De award is voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld. De innovatie moet leiden tot een significante verandering in economische en/of maatschappelijke zin.

FPT-VIMAG, merkeigenaar en beursorganisator van de TechniShow, heeft na de laatste editie in 2016 besloten om de TechniShow Awards compleet te vernieuwen. De grootste veranderingen voor de editie in 2018 zijn de transparante beoordeling van de awards, de verschillende categorieën waarin exposanten hun innovatie kunnen inschrijven en natuurlijk de vernieuwde naam: ‘TechniShow Innovation Awards’. In 2018 zijn de awards onderverdeeld in vier categorieën. In elke categorie wordt een award uitgegeven aan de innovatie die het hoogst scoort op een aantal factoren, waaronder mate van innovatie en maatschappelijke en/of economische toegevoegde waarde. De categorieën zijn volgend jaar: Made in Holland; Nieuw op de Nederlandse markt; Commerciële innovatie en de Publieksprijs.

 

Uitreiking

Ook de uitreiking van de Award is gewijzigd. De uitreiking vindt niet meer plaats aan de vooravond van TechniShow, maar een aantal weken voor TechniShow. Hierdoor ontstaat ruimte om nog meer media-aandacht te genereren, voordat de winnaar uiteindelijk bekend wordt gemaakt. Tevens kunnen genomineerden de tijd gebruiken voor hun eigen marketingactiviteiten.

Is uw innovatie zo onderscheidend dat het de TechniShow Innovation Award verdient? Schrijf uw innovatie dan meteen in op de website van TechniShow.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden