2 september 2019 - 2 min leestijd

Kemet Europe organiseert demonstratiedag voor hybride reinigingstechniek

Kemet Europe te Bergen op Zoom organiseert op 3 oktober 2019 een demonstratiedag voor een innovatieve, supersnelle en milieuvriendelijke hybride reinigingstechniek. Interessant voor degenen, die werkstukken nauwkeurig dienen te reinigen zonder vlekken, corrosie of oxidatie.

Het hybride reinigingsproces is geschikt voor het verwijderen van zowel zouten en op water gebaseerde (polair) vervuilingen als oliën, vetten, vingerafdrukken en dergelijke (apolair). Het ‘hybride’ concept is bruikbaar voor de reiniging van kunstoffen en nagenoeg alle metalen, inclusief roestvast staal, aluminium en koper. Het systeem combineert de voordelen van reinigen met detergenten en solventen in één proces. Ook heeft het systeem milieuvriendelijke aspecten. Het proces produceert namelijk een minimum aan afvalwater, waardoor de kosten laag blijven. Het beperkte energieverbruik zorgt voor een lage belasting van de cleanroom. Daarnaast laat het hybride reinigingssysteem geen vlekken, corrosie of oxidatie achter, droogt het werkstuk snel, zijn gereinigde producten handwarm en direct klaar voor een volgende processtap.

 

Dagprogramma

Kemet Europe presenteert de automatische hybride reinigingsmachine in haar eigen showroom annex demonstratieruimte. Het programma omvat een theoretisch gedeelte en uiteraard zal er een demonstratie van het reinigingssysteem plaatsvinden. Om alle vragen te beantwoorden, zal ook de fabrikant aanwezig zijn.

 

Gratis deelname

Deelname aan de demonstratiedag is gratis, echter wel na aanmelding vooraf. Aanvang of vanaf 09.00 – 12.00 uur of vanaf 13.00 – 16.00 uur. Voorregistratie kan via info@kemet-europe.com of www.kemet-europe.com. De hoeveelheid plaatsen zijn beperkt.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden