2 mei 2017 - 1 min leestijd

Kwart metaalbedrijven wil in 3D-printing investeren

Iets meer dan een kwart van beslissers van wereldwijde metaalbedrijven geeft aan dat ze hebben geinvesteerd in Additive Manufacturing. Dat blijkt uit de International 2016 Global Metals & Mining Outlook, een enquete uitgevoerd door KPMG.

 

Ook gaf 27% van de respondenten aan in de toekomst nog meer in 3D-printing te zullen investeren. Minder dan de helft van de respondenten verwacht een positief vooruitzicht wat betreft de wereldeconomie.

Uit het blijkt ook dat de topmannen van de bedrijven angstig kijken naar de toekomst van de wereldeconomie. Minder dan de helft van de ondervraagden heeft vertrouwen in de economische vooruitzichten voor de komende twee jaar. De ondervraagden topmannen waren echter wel positief toen werd gevraagd of hun bedrijf een economische dip zou overleven. Maar liefst tweederde van hen is er van overtuigd in de komende twee jaar te zullen groeien. Zes van de tien beslissers in de metaal- en mijnindustrie denkt dat de economie als geheel de komende twee jaar zal groeien.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden