7 januari 2020 - 2 min leestijd

Laatste kans! Inschrijving TechniShow Awards sluit 8 januari

Bedrijven die als exposant deelnemen aan TechniShow 2020 en die een interessante innovatie aan de markt willen tonen, kunnen zich nog t/m 8 januari inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards 2020. Laat die kans dus niet schieten!

Exposanten mogen deelnemen aan de TechniShow Innovation Awards met alle denkbare innovaties. Denk bijvoorbeeld aan innovaties op het gebied van machinebouw, automatisering, gereedschappen, 3D-printen, software-oplossingen in het teken van Smart Industry of een belangrijke vernieuwde aanpak van een bestaand proces. Maar er zijn wel richtlijnen.

In 2020 kunnen exposanten namelijk in twee categorieën deelnemen aan de TechniShow Innovation Awards. Dat is nieuw ten opzichte van 2018. Zo zijn de oude categorieën ‘Commerciële innovatie’ en ‘Nieuw in de Benelux markt’ samengebracht onder de noemer ‘New Tech’. De ‘Made in Holland’ categorie is omgedoopt tot ‘Dutch Technology’. Aan elke categorie hangen een aantal criteria vast waar de inschrijving aan moet voldoen. Voor New Tech geldt dat de innovatie niet eerder is gepresenteerd tijdens de TechniShow beurs en dat de innovatie in of na 2019 op de Nederlandse markt is gebracht. De Dutch Technology categorie heeft als bijkomend criteria dat het bedrijf dat de innovatie inzend van origine een Nederlands bedrijf is mét productie in Nederland.

 

Extra exposure voor, tijdens en na TechniShow

Het doel van de TechniShow Innovation Awards is om te laten zien welke innovaties en bijzondere producten in de productietechnologie te vinden zijn, de toegevoegde waarde van de sector te presenteren en daarnaast de genomineerde bedrijven ruimschoots onder de aandacht te brengen. Genomineerden en de uiteindelijke winnaars van de TechniShow Innovation Awards krijgen extra aandacht en exposure tijdens de beurs.

Lees hier het verhaal van Exner Ingenieurstechniek, die in 2016 met de IRPS (Instant Robot Programming System) innovatie verschillende prijzen in de wacht sleepte.

Inschrijven voor de TechniShow Innovation Awards kan via de website van TechniShow.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden