2 mei 2017 - 1 min leestijd

Landré bouwt nieuw bedrijfspand in Houten

Landré, leverancier van productietechnieken voor ondermeer plaatbewerking, verspaning en 3D printing, gaat een nieuw bedrijfspand bouwen in Houten. Maandag 9 mei 2016 zal daarvoor de eerste paal worden geslagen op het bedrijventerrein ‘De Meerpaal” in Houten.

 

Op de nieuwe locatie in Houten zal een modern, representatief en efficiënt pand worden gebouwd. Dit pand bestaat uit een bedrijfshal/showroom van ruim 800 m2 met aan de voorzijde een multifunctionele kantoorruimte van 400 m2 over 2 verdiepingen. Daarnaast komen er ook parkeerplaatsen voor het personeel en de bezoekers van Landré.

Bijzonder aan het nieuwe pand is voornamelijk het duurzame, energiezuinige karakter. Er komt overal ledverlichting, er worden zonnepanelen aangebracht , alles is hoogwaardig geïsoleerd (HR++) en volledig voorzien van vloerverwarming.

De locatie is centraal gelegen op het bedrijventerrein “De Meerpaal” met directe ontsluiting via de rijksweg A27 alsmede in de directe omgeving van knooppunt “Oudenrijn”. Naar verwachting zal het pand begin oktober 2016 worden opgeleverd.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden