27 januari 2021 - 2 min leestijd

Landré verkrijgt exclusief dealerschap van DAVI walsoplossingen

Landré heeft vanaf begin dit jaar het exclusief dealerschap van DAVI walsoplossingen verkregen. DAVI, ontstaan in 1966 in Italië, is ’s werelds grootste fabrikant van heavy-duty plaatwalsen, profielwalsen, en klantspecifieke walsmachines.

De filosofie van DAVI is gebaseerd op blijven leren en streven om de beste vaardigheden in het buigproces te bereiken. Tegenwoordig worden DAVI-machines ontworpen met de meest geavanceerde 3D CAD systemen en altijd uitvoerig getest om sterkte en stevigheid te garanderen. De DAVI Research & Development Division werkt volgens de slogan ‘engineering everyday challenges’ en staat altijd klaar om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen en te voldoen aan de behoeften van klanten.

Het DAVI-productportfolio omvat het breedste assortiment plaatrollen voor zwaar gebruik (zowel 3 als 4 rollen), voor platen van 2 tot 6 m breed en van 6 tot 400 mm dik. Het grootste assortiment profielwalsen voor zwaar gebruik, voor balken tot 1.200 mm hoogte, buizen tot 800 mm diameter en flenzen tot 600×200 mm aan de rand. Hoge productiviteit windenergielijnen (gepatenteerd): meer dan 250 lijnen zijn geïnstalleerd en werken om torens, funderingen, statieven, monopolies en transitiestukken te produceren. Hoge productiviteit 4 rollen walsen en robotlijnen, voor platen van 1 tot 6 m breed en van 2 tot 15 mm dik. Op maat gemaakte machines voor tankopleggers, vliegtuigen, lucht- en ruimtevaart, scheepswerven, voor platen van 6 tot 24 m breed en verder.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden