24 oktober 2022 - 2 min leestijd

Limas CNC-Machinery viert 20 jaar met in-house beurs

Limas CNC-Machinery bestaat dit jaar 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren ze een in-house beurs op woensdag 9 & donderdag 10 november. Alle leveranciers van Limas presenteren hun nieuwste ontwikkelingen in het kader van industrie 4.0.

De wereld verandert in rap tempo, zo ook de industrie. “Over tien jaar verkopen we geen standalone machines meer, maar enkel totaalconcepten voor onbemande productie,” aldus Hans Blomen. Vandaar dat volgens hem de in-house beurs in het teken staat van industrie 4.0.

Alle toonaangevende leveranciers van Limas presenteren hier hun automatiseringsoplossingen en toebehoren. Zij bieden een ruim aanbod robotcellen, pallet- en productlaatsystemen, software oplossingen en natuurlijk hoogwaardige draai- en freesmachines. Uiteraard zullen ook de Cubebox systemen gepresenteerd worden. 

Aangezien de beurs op de eigen locatie in Neer plaatsvindt, creëren ze een intieme beursetting met ruimte voor machinepresentaties en tijd voor persoonlijke aandacht. Van palletladers voor 630 mm pallets en 500 kg. handling gewicht tot product belading door middel van robobox en of de eigen Cubebox systemen. Uniek en voor het eerst in Nederland te zien zijn een Spinner Microturn Multitasking machine en een Alzmetal GS 600 5T high-end 5-asser met draaifunctie. Een andere highlight is een grote Matec 30HV met de nieuwste Heidenhain TNC7 besturing. 

Zowel op woensdag 9 als donderdag 10 november is Limas CNC-Machinery open tussen 10:00 – 19:00 uur (ruimte voor uitloop) op de Heldenseweg 27 in Neer. 

Aanmelden via info@limascnc.nl wordt gewaardeerd.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden