25 januari 2021 - 2 min leestijd

Lopikse JEVA Metaalbewerking kwart eeuw oud

JEVA Metaalbewerking beleefde een bijzondere nieuwjaarsdag op 1 januari 2021. Het bedrijf vierde namelijk het 25 jarig-jubileum. Al 25 jaar is JEVA een begrip in de regio als specialist in metaalbewerking.

JEVA is een echt familiebedrijf. Gerco en Wilco van Amerongen namen het bedrijf in 2015 over van vader Koos van Amerongen. Waar vader Koos in 1995 begon met één machine en één opdrachtgever, pakten Gerco en Wilco door met de ontwikkeling van het bedrijf. Sinds de overname zijn er vijf nieuwe machines bij gekomen en wordt er op een professionelere en efficiëntere manier gewerkt. Gerco: “Wij zijn heel trots op de ontwikkeling van het bedrijf en de bijdrage die we kunnen leveren in de regio. Wij hopen nog lange tijd de beste producten te kunnen leveren. Dit jubileum hebben wij mede te danken aan onze medewerkers – we hebben echt een sterk team van specialisten – en trouwe klantenkring.”

Eén van de plannen van Gerco en Wilco is om de huidige fabriekshal uit te breiden om gehoor te kunnen blijven geven aan de groeiende vraag naar producten. Wilco: “De focus op verbetering van de kwaliteit blijft en het zou fantastisch zijn als we in de toekomst verder kunnen groeien.” Belangrijke onderdelen van de groeiplannen van Gerco en Wilco en de stempel die zij de afgelopen jaren gedrukt hebben zijn de verduurzaming van het pand en optimalisatie van de interne bedrijfsprocessen, want, aldus de broers: “groeien doe je vanuit een goede basis”.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden