6 november 2020 - 2 min leestijd

Martin Suijker nieuwe Algemeen Directeur Van Raak Groep

Martin Suijker (51) wordt de nieuwe Algemeen Directeur van Van Raak Groep. Hij volgt vanaf 1 januari 2021 Henk van Grinsven op, onder wiens leiding het bedrijf de afgelopen 16 jaar is uitgegroeid van 2 naar inmiddels 6 regionale vestigingen. Samen met Rutger van Raak zet Van Grinsven als directie een stap opzij. Martin Suijker krijgt de opdracht om nieuwe impulsen te geven aan de ontzorging in staal, rvs en aluminium en verdere groei van de groep te realiseren.

Suiker is meer dan 25 jaar actief in de B2B, bij onder andere De Stiho Groep en Bouwmaat. Hij heeft resultaten geboekt op het gebied van expansie, omnichannel en business development door een focus op de behoefte van de klant.

Suiker verheugt zich op de nieuwe uitdaging bij Van Raak Groep: “Het is een warm familiebedrijf waar continuïteit boven winstmaximalisatie staat. De ambities en kernwaarden van Van Raak Groep staan heel dicht bij mijn eigen persoonlijkheid”.

“Martin Suijker heeft een schat aan ervaring opgedaan, die zeer van pas komt in zijn nieuwe rol als directeur bij Van Raak Groep. Onze organisatie is volop in beweging en Suijkers deskundigheid en gedrevenheid zijn hierbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat Martin samen met onze vestigingsmanagers en het management team nieuwe dimensies geeft aan onze toegewijde klantbenadering”, aldus Henk van Grinsven. Met Rutger van Raak, die als beheerder van strategische relaties actief is, blijft Van Grinsven eigenaar van Van Raak Groep.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden