2 mei 2017 - 1 min leestijd

MCB Group werkt aan nieuwe uitstraling

Hamel Metaal heet vanaf 14 november MCB Specials en Staalmarkt krijgt als nieuwe (handels)naam MCB Direct. MCB Nederland, België en Duitsland gaan verder als MCB. De naam Testas voor het bedrijf in Wommelgem (België) blijft ongewijzigd. Ook het bedrijfslogo en de huisstijl van MCB Nederland, België en Duitsland zijn vernieuwd.

 

De vernieuwing van handelsnamen en huisstijl zijn het sluitstuk van een strategisch plan, waaraan de MCB Group het afgelopen anderhalf jaar heeft gewerkt. De nieuwe uitstraling moet zorgen voor duidelijke herkenbaarheid van de verschillende bedrijven binnen de MCB Group.

De verschillende bedrijven van MCB Group staan sterk in de markt als groothandel en Service Center in metalen, waaronder staal, roestvast staal, aluminium, koper, messing en high performance alloys. Om deze sterke positie in de toekomst te waarborgen heeft het bedrijf gemeend een duidelijker onderscheid te moeten aanbrengen in de naamstelling. “Op deze manier willen we onze bedrijven verder laten groeien met ieder hun eigen karakter en specialisaties. Met als doel dat deze merken elkaar verder gaan versterken”, aldus de MCB Group op haar website.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden