1 februari 2022 - 2 min leestijd

Merel Overdevest volgt haar vader op als CEO Macroscoop

Vandaag heeft Merel Overdevest (38) de functie van CEO bij Macroscoop overgenomen van haar vader, Gard Overdevest. Macroscoop biedt ERP-software voor onder andere de machine- en apparatenbouw-industrie. 

Sinds de oprichting in 1992 stond Gard Overdevest aan het roer en heeft hij het bedrijf geleid en ontwikkeld tot de succesvolle onderneming dat het nu is. “Voor een automatiseerder is de High-tech maakindustrie een moeilijke maar super interessante bedrijfstak”, aldus Gard Overdevest.

De afgelopen 14 jaar was Merel al werkzaam binnen bij Macroscoop. Daarbij heeft zij zich de laatste jaren geconcentreerd op commerciële taken en project management. Met haar blik op de toekomst heeft Merel het Epicor Experience Center op Brainport Industries Campus te Eindhoven vorm gegeven.

Merel Overdevest: “Voor mij is het streven om de invoering en het gebruik van onze end-to-end ERP oplossing van Epicor net zo eenvoudig te maken als het zetten van een kop koffie. Ons Experience Center staat hierin centraal om dit aan alle bedrijven in de maakindustrie te tonen. De jarenlange samenwerking met mijn vader, het Macroscoop team, de goede Epicor software en de waardering van onze klanten, zorgen dat ik onze ambitie waar kan maken. Ik ben er trots op dat ik in zijn de voetsporen mag treden”.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden