27 juli 2022 - 1 min leestijd

Nieuw bedrijfspand voor Hevami Oppervlaktetechniek

Afgelopen maand is Hevami Oppervlaktetechniek B.V., leverancier van straalmachines, ontbraammachines, richtmachines, bandschuurmachines, polijstmachines en toebehoren, verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Amert in Veghel. Met deze stap heeft het bedrijf meer ruimte om nieuwe machines te demonstreren en gebruikte machines te reviseren voor verkoop aan een volgende eigenaar. 

Op dit moment beschikt Hevami al over verschillende ontbraammachines die kunnen worden gedemonstreerd, zoals de SwingGrinder- en DiscMaster 4TD-ontbraammachines van Loewer, en een OD120-borstelontbraammachine van NS Maquinas. Van de laatste leverancier staat er ook een ML100-buizenschuurmachine die live kan worden getest, en verder is er een straalcabine van AUER waarmee straalproeven kunnen worden uitgevoerd.
In september wordt het machinepark verder uitgebreid met een richtmachine van Kohler om snijdelen te richten. Het gaat hier om een PeakPerformer 60P1600, die geschikt is om snijdelen van 0,6 tot 17 mm plaatdikte te richten zodat ze vlak en spanningsarm worden.

Het nieuwe adres van Hevami Oppervlaktetechniek B.V.:
Pater van den Elsenlaan 51
5462 GG Veghel
Tel: +31(0) 413 376602

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden