25 februari 2022 - 2 min leestijd

Nieuwe leden FPT-VIMAG

FPT-VIMAG heet vier nieuwe leden welkom. Het zijn Arkance Systems Netherlands, Besten Machines, BUN Engineering Nederland en CNC Gear. 

Arkance Systems Netherlands

Arkance Systems is een Europese speler, actief in de wereld van de bouw, infra en maakindustrie. Het bedrijf is specialist op het gebied van dienstverlening en high-end software voor procesverbetering. In Nederland heeft Arkance Systems een drietal toonaangevende leveranciers van Autodesk-oplossingen overgenomen. Naast Greenock maken ook CAD Accent en Itannex deel uit van de groep. Er staat nu een team van ruim honderd experts, met één doel: klanten ondersteunen om ze slagvaardiger te laten opereren in hun eigen markt.

Besten Machines

Besten Machines is de officiële importeur in Nederland van Haco. Daarnaast levert Besten Machines gebruikte machines. Het assortiment bestaat onder andere uit buigmachines, lasmachines, compressoren, rollenbanen, scharen, kantbanken, bandzaagmachines, profielwalsmachines, pons(knip)machines, kolomboormachines, freesmachines en werkplaatspersen. Alle gebruikte machines worden volledig nagekeken en hebben garantie.

BUN Engineering Nederland

Als importeur en reparateur van CNC-machines voor de Benelux is BUN Engineering Nederland een onmisbare partner geworden voor alle projecten op het gebied van machines. BUN Engineering Nederland is de exclusieve wederverkoper voor Citizen Cincom, Citizen Miyano, Biglia, Fagima & Akira.

CNC Gear

CNC Gear verzorgt de aansturing van laser-, plasma-, pons/nibbel-, waterjet- en autogeenmachines in 2D en 3D, gebruikmakend van moderne CAD/CAM-software. Dit doet het voor uiteenlopende metaalbewerkingbedrijven. CNC Gear is officieel importeur van Lanktek CAD/CAM-systemen in Nederland en de westelijke deelstaten van Duitsland. De CAD/CAM-software en nestingsoftware van Lantek is ongeëvenaard in de aansturing van machines, en stelt bedrijven in staat op de meest effectieve manier te lasersnijden, plasmasnijden, watersnijden, autogeensnijden, ponsen en/of te boren en zagen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden