2 mei 2017 - 2 min leestijd

Open dag nieuw bedrijfspand Landré

Landré, leverancier van productietechnieken voor ondermeer plaatbewerking, verspaning en 3D printing, heeft kortgeleden een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein ‘De Meerpaal” in Houten in gebruik genomen. Daarmee heeft Landré Vianen (UT) als vestigingsplaats verlaten, waar het haar activiteiten de afgelopen 20 jaar heeft uitgeoefend.

 

Het nieuwe pand bestaat uit een bedrijfshal/showroom van ruim 800 m2 met aan de voorzijde een multifunctionele kantoorruimte van 400 m2 over 2 verdiepingen. Met het nieuwe bedrijfspand beschikt Landré over een moderner en energiezuiniger gebouw, voorzien van de nieuwste technologie. Het pand is tevens het onderkomen van Haas Factory Outlet Nederland en het Rapidcenter. “Bouwers en personeel hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een zo soepel mogelijke verhuizing te realiseren en het eindresultaat mag er zijn. Een pand waar we trots op zijn en dat we sinds kort in gebruik hebben genomen,” aldus de directie van Landré.

Ter gelegenheid van de ingebruikname houdt Landré op vrijdag 9 december 2016 een open dag. Naast de nieuwe showroom zal Landré daar ook de highlights uit het machineprogramma en toebehoren laten zien. Zo zullen er diverse Haas machines te zien zijn, waaronder een 5-assige bewerkingscentrum en een draaimachine met aangedreven gereedschappen, Y-as en stafmagazijn. Daarnaast staan de Fanuc Robodrill en EDM draadvonkmachines demo klaar. Tevens toont Landré diverse 3D printtechnieken en presenteren ze het Rapidcenter.

 

Datum: vrijdag 9 december 2016, van 10.00 tot 17.00 uur

Adres: Zeilschip 40, 3991 CT Houten

 

U kunt zich hier aanmelden: http://www.landre.nl/nl/?option=com_rsform&view=rsform&formId=67

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden