21 juni 2023 - 2 min leestijd

Open Mind groot aanwezig tijdens de EMO 2023

Open Mind zal de focus bij de EMO 2023 leggen op draaien, frezen en het belang van CAM-software en MES in netwerkproductieomgevingen. De frees- en draaitechnologieën van hypermill zullen op de beursstand worden getoond tijdens live demonstraties op een GROB G350T frees-draaimachine. De live demo’s omvatten ook frezen, boren en haakse kop ondersteuning, evenals het gebruik van een virtuele machine om de bewerking van afgewerkte NC-code te simuleren. 

Hyper Turning Solutions omvat technologieën voor draaien, draaifrezen, freesdraaien en kunnen daarom worden gebruikt voor alle overeenkomstige machineconfiguraties. Last but not least zullen de demonstraties van Open Mind ook automatiseringsoplossingen laten zien die het maken van foutloze NC-programma’s eenvoudiger en sneller maken.

Connected Manufacturing

Open Mind positioneert hypermill als een vitale bouwsteen in de digitalisering van procesketens sinds de overname van MES-fabrikant Hummingbird begin 2022. Het thema Connected Manufacturing staat ook op de agenda tijdens de EMO onder het motto „Create the future of manufacturing together”, waarbij de belangrijke rol van het CAM-systeem in een netwerkproductieomgeving wordt benadrukt.

Om geoptimaliseerde bewerking tastbaar te maken, toont Open Mind een groot aantal demonstratieonderdelen op haar stand. De voorbeelden van industrieën waarin hypermill bijzonder gewaardeerd wordt, variëren van gereedschap- en matrijsbouw tot lucht- en ruimtevaart en medische technologie. Er zullen ook componenten te zien zijn voor apparatuur in de semi-conductorindustrie. Deze componenten moeten voldoen aan bijzonder hoge eisen op het gebied van maatnauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit.

Educatieve show

Als samenwerkingspartner neemt Open Mind deel aan de speciale educatieve show van de Nachwuchsstiftung Maschinenbau voor jonge werktuigbouwkundigen in Hal 8 op de EMO. De show zal naar verwachting meer dan 3.500 studenten aantrekken en ongeveer 1.500 trainers en docenten zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. De nieuwe generatie krijgt de kans om het CAM-systeem hypermill uit de eerste hand te bekijken en het praktische belang ervan voor de procesketen te begrijpen

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden