4 februari 2021 - 2 min leestijd

Overname CNC-consult: hyperMILL-reseller wordt een eigen vestiging

Open Mind Technologies AG, fabrikant van CAD/CAM-oplossingen, heeft per 1 januari 2021 CNC-Consult & Automation BV in Nederland overgenomen. CNC-Consult, al zeer lang een reseller van de CAD/CAM suite hyperMILL, wordt met het complete team van medewerkers de zestiende dochteronderneming in de wereldwijde organisatie van Open Mind. In de toekomst zal het bedrijf opereren onder de naam Open Mind Technologies Benelux BV.

CNC-Consult is ruim 25 jaar succesvol als consulting software dealer voor de maakindustrie in de Benelux en is een belangrijk aanspreekpunt voor alle hyperMILL-gebruikers uit de regio. Maarten van Teeffelen, oprichter en directeur van CNC-Consult, heeft zich in het jaar 2020 teruggetrokken uit zijn actieve zakelijke leven en Open Mind was zijn voorkeurspartner voor de overname van zijn bedrijf. “Ik ben blij dat Open Mind de beste oplossing is voor zowel bedrijven als onze klanten. Alle werknemers kunnen met deze overname hun hyperMILL-hart blijven volgen”, zegt Van Teeffelen.

Ervaren team overgenomen

Volker Nesenh√∂ner, CEO van Open Mind Technologies AG, lichte toe bij de opening van Open Mind Technologies Benelux BV: “CNC-Consult is al meer dan 20 jaar een zeer succesvolle hyperMILL-partner. Gedurende deze periode heeft CNC-Consult onze producten uitstekend vertegenwoordigd en gepositioneerd. Vanuit deze sterke positie willen we verdere toetreders overtuigen van onze oplossingen en onze marktpositie in de Benelux uitbreiden. Alle medewerkers van CNC-Consult zijn overgenomen. We kunnen ons geen beter team wensen om onze bestaande klanten en partners de gebruikelijke hoge service kwaliteit te kunnen blijven leveren.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden