3 november 2021 - 1 min leestijd

PBMachines agent Pivatic

PBMachines is agent geworden van Pivatic pons- en buig-productielijnen. De machines van de Finse producent ponsen en buigen plaatproducten rechtstreeks vanaf coil of vanuit een magazijn gevuld met voorgeknipte plaat. Ponsen en buigen kan hierdoor zonder tussenopslag. 

De Pivatic pons- en buig productielijnen produceren de producten rechtstreeks vanaf de coil, of vanuit een plaatwerk magazijn. Ponsen en buigen kan hierdoor zonder tussenopslag. Eén Coil-ponsinstallatie kan de productie van 3 geautomatiseerde revolverpons machines aan. Coils zijn in de regel goedkoper dan voorgeknipte plaat. Tevens wordt het product nagenoeg zonder afval uit de coil geproduceerd. Eén operator kan meerdere lijnen bedienen en in veel gevallen is zelfs een manloze productie mogelijk.

PBMachines is gespecialiseerd in verkoop van gebruikte machines. PB Machines levert gebruikte machines van meerdere merken en een grote variëteit in volledig gereviseerde lasersnijmachines. Ook leveren ze buislasermachines voor het snijden van buis, koker of profiel. Daarnaast hebben ze kantbanken, ponsmachines en combimachines in huis. Tot slot heeft PB Machines Trumpf machines via hun gecertificeerd partner.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden