19 mei 2021 - 2 min leestijd

Primeur: eerste 3D-metaalprinter van Chiron tijdens hun online Open Huis 2021

De nieuwe MT 715-serie bewerkingscentra, ontworpen voor autonoom en multifunctioneel bewerken van staven en voedingsonderdelen, zal zijn debuut maken op het wereldtoneel tijdens Open Huis Online. Op dit evenement gaat ook de DZ 28-machine met dubbele spil in première. Met een spilvrijheid van 1.200 mm is hij bijzonder geschikt voor het bewerken van constructiedelen met grote volumes zoals die in de e-mobiliteits- en luchtvaartindustrie worden aangetroffen. Bezoekers uit de microbewerkingssector zullen enthousiast zijn om de Micro5 van de Chiron Group te zien, een extreem compact en dynamisch productiecentrum voor zeer nauwkeurige bewerking van kleine componenten. Last but not least behoren de STAMA MT 733 en de AM Cube, de eerste 3D-metaalprinter van de Chiron Group, ook tot de producthighlights die gasten dit jaar te wachten staan tijdens het Open Huis.

De virtuele deuren gaan open op 15 juni en blijven vier dagen lang 24 uur per dag open om bezoekers van over de hele wereld te verwelkomen. Een nieuw kenmerk van Open Huis Online dit jaar is een 360 ° -tour die een exclusief kijkje biedt in de verschillende expertisegebieden van de Chiron Group. Bezoekers kunnen op hun tour worden begeleid door hun eigen persoonlijke Chiron Group-contactpartner, wat de persoonlijke touch toevoegt die bezoekers van de traditionele tentoonstelling zullen herkennen en hen de kans biedt om samen de hoogtepunten van de tentoonstelling te ontdekken en in deskundige discussies te duiken. Nog een nieuwigheid: The Innovation Talks. Experts van de Chiron Group zullen informatie presenteren over de laatste ontwikkelingen en trending topics in livestreams. Enkele samenwerkingspartners van het bedrijf zullen ook hun innovatieve oplossingen presenteren.

“Tegenwoordig vinden veel tentoonstellingen en evenementen virtueel plaats, maar ons Open Huis Online 2021 wordt zeker iets heel bijzonders. Waar ter wereld ze ook zijn, of ze nu bij ons komen vanuit hun werkplek of vanuit hun thuiskantoor, onze bezoekers zullen in het hart van de actie staan, van de digitale rondleiding door onze eigenlijke fabriek tot de spannende live discussies”, zegt Bernd Hilgarth, Chief Sales Officer bij de Chiron Group.

Registreer en ontvang uw persoonlijke rondleiding: https://chiron-group.com/chiron-group/exhibitions-and-events/open-house-online

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden