10 mei 2017 - 1 min leestijd

Promas neemt vertegenwoordiging Enshu op zich

Promas heeft aangekondigd dat ze de machines van de Japanse fabrikant Enshu in Nederland en België gaan vertegenwoordigen. Enshu is onder meer fabrikant van horizontale bewerkingscentra.

“Vooral de horizontale GE460H- en GE480H-modellen zijn populair en passen goed in ons leveringsprogramma”, vertelt Richard Hermans van Promas. “Deze dynamische machines (met acceleraties van 1G en ijlgangen van 90 m/min) kunnen worden ingezet in serieproductie en voor de vervaardiging van hoogwaardige werkstukken. Daarbij kenmerken de machines zich door de hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid”, aldus Hermans. De basisuitvoering van Enshu machines is al erg uitgebreid en geschikt voor allerlei automatiseringsoplossingen. Zo kunnen de machines worden voorzien van uitgebreide gereedschapsmagazijnen en palletsystemen voor automatische belading.

 

Klantendagen

Op 14 en 15 juni is de Enshu GE480H te zien bij Promas in Maasbree. De leverancier organiseert dan namelijk de Klantendagen waar bezoekers op de hoogte gebracht worden van het leveringsprogramma Promas.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden