15 september 2017 - 2 min leestijd

Ramon Dooijewaard nieuwe directeur FPT-VIMAG

Per 15 november begint Ramon Dooijewaard als directeur van FPT-VIMAG. Dooijewaard komt over van de Jaarbeurs, waar hij verantwoordelijk was voor de sector industrie. Daarvoor heeft Dooijewaard gewerkt binnen de uitgeefbranche, waar hij zowel commerciële functies had als managementervaring heeft opgedaan.

FPT-VIMAG is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie. Ruim 160 bedrijven zijn aangesloten bij FPT-VIMAG.

Dooijewaard heeft vanuit Jaarbeurs jarenlang samengewerkt met FPT-VIMAG om de vakbeurs TechniShow – eigendom van FPT-VIMAG – tot een succes te maken. “Ik heb FPT-VIMAG leren kennen als een echte ondernemersvereniging. Alles wat nodig is om materiaal, met name metaal, te bewerken is vertegenwoordigd binnen de vereniging. Met hun producten, know how en advies staan de leden van FPT-VIMAG aan de basis van de productieketen.”

 

Betrokkenheid

FPT-VIMAG houdt eens per twee jaar de TechniShow, het grootste evenement in de Benelux op het gebied van productietechnologie. Deze vakbeurs is dé plek waar haar leden en sectorgenoten tweejaarlijks hun productietechnologie tonen.

Andre Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, over de aanstelling: “Vanuit de Jaarbeurs was Ramon al zeer nauw betrokken bij de organisatie van TechniShow. Vanwege zijn betrokkenheid bij FPT-Vimag, zijn kennis over onze wereld van de technologie en maakindustrie en zijn persoonlijke kwaliteiten, verwachten wij dat Ramon een vliegende start kan maken.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden