2 mei 2017 - 2 min leestijd

Resato verhuist naar Assen

Na 25 jaar is Resato verhuisd naar Assen. Volgens het bedrijf kan op de nieuwe plek het bedrijf verder groeien.

 

“De huidige vestiging in Roden ontgroeid. Onze wortels liggen in Noord-Nederland en we hebben beloofd aan onze mensen te verhuizen binnen een straal van 20 km van ons huidige gebouw. Op 23 mei 2016 hebben we de eerste werkdag in Assen”, zegt Rob Castien, CEO van het bedrijf.

Hij geeft aan dat het voor hun tijd is om de volgende stap te zetten en te verplaatsen naar een faciliteit die hun cultuur, het bedrijf en het merk verreikt. Het huidige gebouw is 3.000m² en het nieuwe gebouw is 7,700m2 waarvan ze in eerste instantie gebruik zullen maken van 6.000 m². Als ze verder groeien hebben we meer mensen nodig in het team en hebben dan meer ruimte nodig.

 

Milieu

Resato geeft aan bewust te hebben geïnvesteerd in nieuwe technologieën die de milieu-impact van het gebouw verbeteren. Daarom voldoet het gebouw aan de BREEAM-In-Use certificering. In het nieuwe gebouw halen ze warmte uit de grond om de nieuwe werkplek op te warmen. Daarnaast zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s en is er een eco-vriendelijk lucht management systeem hebben.

 

Resato is te bereiken in Assen op de Duitslandlaan 1, 9403 DL, Nederland. De telefoonnummers en e-mailadressen blijven hetzelfde. Brieven en post moeten naar P.O. Box 950, NL-9400 AZ Assen, Nederland.

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden