3 november 2020 - 2 min leestijd

RoboJob genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

RoboJob is genomineerd voor de Technology Fast 50. De Technology Fast 50 Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het snelst groeiende technologiebedrijf van België.

In 2007 geleden staken Helmut De Roovere en Luc De Ceuster hun eerste robot-automatisering in mekaar in de kelder van de ouderlijke woning van De Roovere. Bijna 15 jaar later is RoboJob uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 60 werknemers en vestigingen in België en Duitsland. RoboJob mag zich vandaag internationaal marktleider in CNC-Automatisering noemen.

“Dit is weer een mooie erkenning,” vertelt CEO en mede-oprichter Helmut De Roovere. “We bouwen al bijna 15 jaar lang aan ons verhaal, en het doet deugd dat dat niet onopgemerkt voorbij gaat. De laatste jaren hebben we inderdaad een sterke groei gekend, en we hopen dat deze groei ook de komende jaren nog kan worden verdergezet.”

Automatisering is in de huidige gezondheidscrisis een ‘hot topic’ geworden, en dat lijkt nu in de kaart van RoboJob te spelen. “We krijgen inderdaad heel wat aanvragen van klanten uit binnen- en buitenland. Voor veel bedrijven is dit echter nog onbekend gebied. Gelukkig beschikken we over heel wat ervaring om onze klanten hierin bij te staan.” RoboJob heeft al meer dan 800 installaties op de teller staan in heel West-Europa. Behalve het hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg heeft RoboJob begin dit jaar ook een gloednieuw Technologiecentrum geopend in Lehrensteinsfeld, vlakbij Heilbronn (Duitsland).

Deloitte maakt de winnaar van de Technology Fast 50 Award bekend op 26 november 2020. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden