23 mei 2022 - 2 min leestijd

RoboJob introduceert nieuw systeem tijdens hun eigen open dag

Tijdens de zogenoemde Automation Team Day op 9 juni toont RoboJob een gloednieuw systeem dat binnenkort deel zal uitmaken van het productportfolio. CEO Helmut de Roovere wil nog niet te veel informatie vrij geven, maar hij geeft aan dat het een systeem wordt waarmee het nog eenvoudiger wordt om aan de slag te gaan met CNC-automatisering.

Na een geslaagde editie in haar technologiecentrum in Lehrenstensfeld in Duitsland, haalt RoboJob het concept van hun Automation Team Day nu naar de Benelux. Het gaat om een Open House waar bezoekers niet alleen RoboJob beter leren kennen, maar ook de partners SCHUNK en Hainbuch. 

Deelnemers kunnen kiezen voor een bezoek in de ochtend, namiddag of avond. Naast demo’s van de bekende Turn-Assist en Mill-Assist, zal ook de vernieuwde Tower in actie te zien zijn. Bovendien wil RoboJob ruimte maken om het te hebben over de uitdagingen die het speelveld vandaag de dag bepalen: de nood aan meer machinecapaciteit, high mix – low volume productie en de war on talent. 

Als kers op de taart geeft RoboJob een eerste voorproefje van een gloednieuw systeem dat binnenkort deel zal uitmaken van het productportfolio. “Wij zijn ervan overtuigd dat automatisering de toekomst is van de maakindustrie,” zegt CEO Helmut De Roovere. “Om iedereen op die trein te krijgen, zetten we bij RoboJob in op de toegankelijkheid en laagdrempeligheid van onze automatiseringsoplossingen. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld waardoor het ongezien eenvoudig wordt om aan de slag te gaan met CNC-automatisering.” Robotisering te duur, niet genoeg expertise in huis, geen tijd om te investeren? Dit nieuwe systeem maakt het mogelijk om processen snel en zonder gedoe te automatiseren, ook voor kleine bedrijven. 

De Automation Team Day vindt plaats op donderdag, 9 juni 2022. Meer informatie vindt u op https://www.robojob.eu/nl/automation-team-day

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden