20 juni 2019 - 2 min leestijd

RoboJob voor derde keer naar EMO Hannover

RoboJob trekt weer naar Hannover. Daar neemt het in september voor de derde keer deel aan de EMO-beurs, ’s werelds grootste beurs in de maakindustrie.

Van 16 tot en met 21 september 2019 opent de EMO-beurs haar deuren van het beurscomplex in Hannover. Meer dan 130.000 bezoekers van over de hele wereld zullen er gedurende zes dagen alle nieuwigheden in de maakindustrie kunnen ontdekken. In een druk beursjaar wordt EMO hét hoogtepunt bij RoboJob, vertelt CEO Helmut De Roovere: “We zijn al enkele maanden druk bezig om onze deelname tot in de puntjes voor te bereiden. Dit jaar staan er bijna 30 beurzen en events op de agenda, maar EMO moet het hoogtepunt worden. Onze voorbije twee deelnames in 2013 en 2017 waren erg succesvol, en deze keer hopen we het nóg beter te doen. In 2017 stonden we nog in de hal met Robotica en Automatisering, maar nu staan we in de hal waar we moeten staan,” aldus De Roovere. “In deze hal staan we pal naast de grote spelers in de CNC-machinemarkt, en hier lopen dus ook onze klanten rond. Het wordt veel makkelijker voor hen om ook even bij ons langs te komen.”

“Nu is het aan ons om de beursbezoekers een goede reden te geven om onze beursstand te bezoeken. Daar zijn we al druk mee bezig, en binnenkort zullen we dan ook uit de doeken doen wat we op EMO gaan tonen.”

RoboJob vindt u in Hal 27, op stand A 46.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden