2 mei 2017 - 1 min leestijd

RobWelding vanaf 2017 Destaco-dealer

Per 1 januari 2017 is lasrobotspecialist RobWelding officieel Destaco-dealer. Destaco levert pneumatische en handmatige snelspanklemmen, grijpers en wisselsystemen.

 

“We zijn al Clamp-Rite dealer, eveneens een leverancier van snelspanklemmen. Er is evenwel veel vraag naar deze klemmen, en met de Destaco-producten maken we ons assortiment nog completer en aantrekkelijker”, aldus directeur Karel van Vlastuin.

Bij de gerobotiseerde producties in de auto-, kunststof- en plaatverwerkende industrie maakt men veel gebruik van de klemmen, grijpers en wisselsystemen van Destaco en Clamp-Rite. Ze houden bijvoorbeeld lasmallen op hun plaats tijdens het lasproces.

“Destaco is een A-merk dat bekend staat om z’n goede kwaliteit en duurzaamheid. Het Destaco-assortiment is groter dan dat van Clamp-Rite, dus zo kunnen we onze klanten meer keuze bieden”. RobWelding biedt met de komst van Destaco nu snelspanklemmen, grijpers en wisselsystemen in praktisch elk gewenst formaat.

De lasrobotspecialist biedt inmiddels werkelijk alles op lasrobotgebied; van robots tot mallen, klemmen en grijpers. Van Vlastuin: ‘Voor ons is dat logisch, want als bedrijven lasmallen gebruiken, hebben ze immers ook snelspanklemmen nodig.’

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden