2 mei 2017 - 1 min leestijd

Samenwerking hightech en software-intensieve systemen tussen TNO-ESI and Fraunhofer IESE

De TNO research group for Embedded Systems Innovation ESI en het Fraunhofer Instituut voor Experimentele Software Engineering (Fraunhofer IESE) gaan hun samenwerking op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van hightech en software-intensieve systemen verder uitbreiden.

 

Arnold Stokking, managing director van TNO Industrie en prof. dr. Dieter Rombach, directeur business development van Fraunhofer IESE bevestigden die verdere samenwerking met een Memorandum of Understanding (MoU). Zij deden dat tijdens het TNO-ESI Symposium ‘A Paradigm Shift in Embedded Systems Engineering’ in Eindhoven op 19 april 2016.

TNO-ESI en Fraunhofer IESE zijn toonaangevende organisaties met de expertise om door middel van strategisch onderzoek het vakgebied van software- en systems-engineering te bevorderen.

Arnold Stokking benadrukte het belang van de samenwerking: “Beide organisaties vertegenwoordigen landen die een belangrijke interesse in de ondersteuning van hun high-tech industrieën delen. We zijn erg blij met de samenwerking met Fraunhofer IESE als leidende onderzoeksorganisatie voor het domein van software-intensieve systemen en applicaties, waardoor we elkaars mogelijkheden complimenteren”.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden