2 mei 2017 - 2 min leestijd

SCHUNK opent Tec Center

SCHUNK Intec B.V. is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Den Bosch, waar het de beschikking heeft over een modern Tec Center. Vanaf oktober worden in het Tec Center minstens twee keer per maand themadagen gehouden over specifieke onderwerpen die uitgediept zullen worden.

SCHUNK, specialist in span- en grijptechniek, heeft in het nieuwe pand twee bouwlagen met een ruimte van in totaal 650 vierkante meter ter beschikking. Boven zijn de kantoren, beneden is het Tec Center van bijna 100 vierkante meter. Dat alles in een pand met een uitstraling die past bij de status en de ambities van SCHUNK.

Seminar

In het Tec Center zullen de vijf productgroepen van SCHUNK uitgestald staan: klauwen, klauwplaten, stationaire spansystemen, grijpers, en automatiseringscomponenten- en systemen. Daarnaast is er alle ruimte voor opleidingen en thematische seminars. Vanaf oktober zal er een seminar worden gehouden over een specifiek thema. Bijvoorbeeld over wat er mogelijk is met robottoebehoren om een robot efficiënt in te zetten. De vraag hoe je een nulpuntspansysteem toepast op een freesbank.
Of hoe je een 3-assig bewerkingscentrum veel productiever kunt maken. “We zoomen in op kleine aspecten van productiviteitsverbetering en diepen die helemaal uit. Dat gaan we telkens doen met maximaal 15 klanten, die allemaal met dezelfde problematiek kampen en belang hebben bij goede oplossingen.” Verteld Harry Kortwijk, General Manager van SCHUNK Intec B.V.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden