31 maart 2021 - 1 min leestijd

Schweissen & Schneiden naar 2023

Schweissen & Schneiden, de internationale vakbeurs voor verbinden, snijden en coaten, zal dit jaar niet plaatsvinden. De eerstvolgende editie heeft plaats van 11 tot 15 september 2023.

‘De oorspronkelijk voor september van dit jaar geplande datum was niet haalbaar gezien de huidige algemene omstandigheden. Exposanten en organisatoren van ‘s werelds grootste handelsbeurs, die onlangs ongeveer 50.000 vakbezoekers trok, hebben immers behoefte aan planningszekerheid en aanlooptijd”, meldt de organisatie in het perscommuniqué.

Schweissen & Schneiden brengt vakbezoekers uit meer dan 120 landen. Vanwege de reisbeperkingen is een evenement als dit niet mogelijk. Daarbij komt de aanlooptijd van enkele maanden voor exposanten, die complexe hightechinstallaties presenteren op stands. Die planningszekerheid is er niet. 

Hoewel de vakbeurs in september niet in zijn gebruikelijke vorm kan plaatsvinden, kan de nationale industrie zich wel voorbereiden op een summit van 14 tot 17 september 2021. De nadruk zal worden gelegd op het DVS-Congres en de lasconferentie.. Tegelijkertijd zullen vier DVS-commissies voor hun topvergaderingen bijeenkomen in de Messe Essen. Het conferentieprogramma zal worden afgerond met een begeleidende tentoonstelling.

Foto: Alex Muchnik/Messe Essen

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden