14 oktober 2022 - 1 min leestijd

Stanstechniek neemt Bekker Industriële Gereedschappen over

Deze week hebben Gerd Bekker en Jurgen van Loon het verkoopcontract getekend om Bekker Industriële Gereedschappen per 1 januari 2023 officieel over te dragen aan Stanstechniek Gaanderen B.V. Beide bedrijven werken al langer intensief samen. De expertise in verspanende technieken van Bekker sluit perfect aan bij de huidige activiteiten van Stanstechniek op het gebied van bouw en onderhoud van gereedschappen.

Door de werkzaamheden van de 5 personeelsleden van Bekker in de Stanstechniek organisatie te incorporeren, blijft de werkgelegenheid gewaarborgd. Met deze stap zal Stanstechniek zijn leidende rol als producent van stansdelen verder kunnen uitbouwen.

Stanstechniek verwerkt klantspecifieke producten uit band- en plaatmateriaal voor OEM bedrijven. Ze beschikken over een flexibele productie-inrichting waar zowel kleine als grote series worden gemaakt. De afgelopen tien jaar hebben ze ons gericht op een hoger kennisniveau door te investeren in nieuwe technieken en opleidingen voor hun medewerkers.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden