21 december 2017 - 2 min leestijd

TechniShow wenst u fijne feestdagen en een productief 2018

Het team van TechniShow Magazine en FPT VIMAG wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met de gunstige economische voorspellingen zal 2018 een erg productief jaar gaan worden met als hoogtepunt de TechniShow in Utrecht medio maart.

De voorbereidingen voor TechniShow 2018 zijn inmiddels in volle gang. De optimistische stemming in de markt heeft een positieve bijdrage geleverd aan de invulling van de grootste en meest complete maakindustriebeurs van de Benelux. Naast meer exposanten verwacht de beursorganisatie volgend jaar ook meer bezoekers. En voor die bezoekers zullen exposanten een grote hoeveelheid nieuwe machines, technologieën en hedendaagse trends presenteren.

 

Trends

De trends die de redactie van TechniShow Magazine dit jaar in binnen- en buitenland veel tegen kwam, waren Smart Industry, procesoptimalisatie, automatisering en 3D-printen. Deze onderwerpen zullen ook in 2018 een groot deel van het nieuws beïnvloeden. TechniShow zal van 20 t/m 23 maart een podium bieden om praktische voorbeelden van deze trends te presenteren. Een nieuwe trend die naar verwachting in 2018 zijn intrede in de maakindustrie zal doen is Blockchain, een technologie met veel potentieel waar we nog veel van gaan horen.

 

TechniShow Magazine online

Voordat het zover is kunnen we eerst gaan genieten van de kerstdagen. Mocht het gourmetten, de gezelligheid van familie en vrienden, de zoveelste herhaling van ‘Home Alone’ en het kerstnummer van Mariah Carey u de neus uitkomen, dan kunt u altijd nog even door de digitale TechniShow Magazines van 2017 bladeren. Het is een mooie bundeling van maakindustrienieuws geworden.

Om alvast een beetje in de kerststemming te komen:

Speciaal voor de CNC-hobbyisten:

Fijne feestdagen!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden