8 mei 2024 - 1 min leestijd

Van Dulst Techniek gaat samenwerking met HSG Laser aan

Al tientallen jaren staat Van Dulst Techniek bekend als een specialist in het leveren van oplossingen voor het bewerken van profielmateriaal van zowel staal als aluminium. Recentelijk is er een samenwerking aangegaan met HSG, een leverancier op het gebied van laserbewerkingen en afkorten.

HSG biedt een uitgebreid assortiment aan laserbewerkingsmachines, compleet met geavanceerde automatiseringsopties. Wij zijn bijzonder enthousiast over de veelzijdige bewerkingsmogelijkheden die de HSG-machines bieden, waarbij sommige modellen zelfs zijn uitgerust met een extra boorspindel voor tappen en vloeiboren. 

HSG biedt onder andere een uitgebreid assortiment hoogwaardige machines met innovatieve functies. De organisatie van HSG bestaat uit een team van 1.700 gekwalificeerde medewerkers, ondersteund door 300 R&D-specialisten, die jaarlijks 8.000 plaat- en profiellasers produceren. 3D- en 5-assige snijkoppen zijn zelf ontwikkeld, net als de eigen chucks, dubbel uitgevoerd met doorvoerrollen en klemmen. De laserbewerkingsmachines zijn voorzien van het HSG-X9000 CNC bussysteem, inclusief HSG nesting software en 0-tailing.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden