31 augustus 2017 - 2 min leestijd

Van Hoorn Carbide met 4xD trochoïdaal freesprogramma op EMO

Van Hoorn Carbide uit Weert presenteert op de EMO Hannover 2017 een vernieuwde catalogus waarin de verder uitgebreide programma’s worden getoond.

Sebastiaan Laumen, verantwoordelijk voor business development bij Van Hoorn Carbide vertelt: “Nieuw in onze catalogus zijn de trochoïdaal frezen in een 4xD programma, naast het huidige 3xD programma. Verder is de VHRS-lijn uitgebreid met standaard voorraadartikelen. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om gereedschappen vanaf 0,05 mm te produceren.”

 

Mooie producten

“De boodschap die we graag uitdragen is dat we de snelste in de markt willen zijn. Onze korte levertijden op specials en 98% van onze producten uit voorraad leverbaar, geven ons een belangrijke voorsprong. Deze voorsprong willen we verder aanvullen met onze technische meerwaarde. We willen de bezoekers dan ook vooral de vraag stellen: hoe doe je het nu en wat zou je graag willen verbeteren?”, vervolgt Laumen. Op de EMO presenteert Van Hoorn Carbide een aantal mooie producten van onze klanten. Hiermee wil de gereedschapleverancier laten zien welke resultaten er met dengereedschappen te behalen zijn. “Dat werkt twee kanten op, onze klanten krijgen exposure en wij tonen het eindresultaat. Dat spreekt de gemiddelde bezoeker veel sneller aan dan enkel onze eigen producten. Wij hebben heel bijzondere gereedschappen, maar wat je ermee kunt maken, dat is waar het uiteindelijk om draait”, aldus Laumen

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden