14 oktober 2022 - 2 min leestijd

Volgende editie 3D Delta Week van 27 – 31 maart 2023

De 3D Delta Week (3DDW) gaat in herhaling. Van 27 t/m 31 maart 2023 wordt de tweede editie gehouden. 3D Delta Week is een reeks evenementen en activiteiten van 5 dagen op meerdere locaties, allemaal met een focus op 3D Manufacturing.

“Dit is het moment om je opties te verkennen”, zegt Pieter Hermans, verwijzend naar de precaire economische situatie. Hermans is CEO van Jakajima, een van de mede-organisatoren van de 3DDW en eminence grise op de technologie. Hij voegt toe: ”Additive Manufacturing biedt nieuwe manieren van produceren, met duidelijke voordelen op het gebied van supply chain, strategische autonomie en duurzaamheid. Het bijwonen van de 3DDW geeft bedrijven inzicht in het maken van de transitie.”

Er staan al weer een aantal succesvolle evenementen op stapel, zoals de hoogstaande R&D-Day op 27 maart, rondleidingen in de AM-fabriek van Brainport Industries Campus en het ontspannen 3D Delta netwerkdiner op woensdag 29. Beurs en congres “AM for Production” op 29 en 30 maart zal ongetwijfeld de meeste aandacht trekken.

Het evenement, dat de opvolger is van de 3D Production Days/RapidPro, is grondig geüpgraded en zal plaatsvinden in de Brabanthallen, de hoofdevenementlocatie in ’s Hertogenbosch (NL). Nieuw is de mogelijkheid voor exposanten op de beurs om bezoeken van een halve dag te organiseren vanaf de evenementenlocatie naar hun productie- of R&D-faciliteit in de regio. Het voordeel voor de bezoekers is duidelijk: het biedt hen een bredere en meer praktische ervaring van de technologie. Voor de 3D Delta Week is het een welkome gelegenheid om een ​​inclusieve evenementenweek op te bouwen – waarbij het hele ecosysteem wordt betrokken.

“Het doel van de 3D Delta Weeks is het creëren van de community, samenwerkingen en de waardeketen voor gebruikers en providers”, legt Ruben Fokkema, ecosysteem- en business developer bij Brainport Eindhoven, medeoprichter van de 3DDW uit.

Kris Binon van Flam3D, de derde medeorganisator: “Leren, netwerken en ontdekken in 3D-productie” blijft de terechte baseline van de evenementenweek. Organisaties of bedrijven die een evenement willen organiseren tijdens de 3DDW worden uitgenodigd om contact op te nemen met de organisatoren.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden