5 juni 2023 - 1 min leestijd

Voortman neemt buisbewerkingmachinefabrikant Müller Opladen over

Voortman Steel Machinery heeft per 1 januari 2023 het Duitse Müller Opladen overgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in profielsnijmachines voor het snijden van stalen buizen, drukvaten en constructiestaal. Müller Opladen is wereldleider in 3D-buisbewerkingsmachines en hebben klanten in ongeveer 70 landen, met meer dan 1.000 geïnstalleerde machines wereldwijd. 

Met meer dan 50 jaar ervaring in profiel- en plaatbewerking heeft Voortman Steel Machinery het productaanbod uitgebreid om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Door de overname van Müller Opladen GmbH kunnen ze meer waarde leveren aan hun klanten en uitbreiden naar groeiende markten zoals offshore & energie en procesapparatuur. 

Müller Opladen GmbH blijft operationeel in Duitsland. De integratie betekent ook dat ze elkaars markten zullen versterken. CEO Mark Voortman is verheugd om Müller Opladen te verwelkomen in de Voortman familie en kijkt uit naar een nauwe samenwerking om nieuwe zakelijke kansen te creëren en toekomstige groei te stimuleren. “De integratie van Müller Opladen GmbH is een belangrijke stap voorwaarts in het voldoen aan de behoeften van onze huidige en potentiële klanten en het aanbieden van een compleet productportfolio voor profiel-, plaat- en buisbewerking.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden