11 juni 2021 - 2 min leestijd

Webinar Schunk in samenwerking met 3M over Robotic material removal

Robotic material removal biedt enkele voordelen ten opzichte van handmatige bewerking. Het is goedkoper, nauwkeuriger, reproduceerbaar en kan de klok rond onbemand worden geïmplementeerd. Maar hoe kan het proces succesvol worden omgeschakeld? Op welke factoren moeten gebruikers letten bij het automatiseren van hun processen en hoe moeten ze samenwerken om de hoogst mogelijke productiviteit te bereiken? 

Schunk en 3M zullen dergelijke vragen beantwoorden in een gratis online webinar op 15 juni en 16 juni 2021. Er zullen verschillende casestudies worden getoond, die laten zien hoe men aan de slag kunt gaan met robotic material removal. Naast theoretische principes en praktische toepassingen biedt dit interactieve online format ook de mogelijkheid om specifieke vraagstukken te bespreken en ideeën uit te wisselen met andere deelnemers.

Op zoek naar een manier om uw bewerkingsproces efficiënter te maken en de beste bewerkingsresultaten te behalen? Meld u dan gratis aan voor het online webinar: Demystifying Robotic Material Removal“. Het webinar wordt gegeven in de Engelse en Duitse taal. U kunt zich kosteloos via onderstaande link aanmelden.

Engelstalig webinar

Dinsdag 15 juni 2021, van 11.00 – 12.00 uur 

Registratielink: https://engage.3m.com/Schunk_3M_DemystifyingRoboticMaterialRemoval_webinar

Duitstalig webinar

Woensdag 16 juni 2021, van 11.00 – 12.00 uur

Registratielink: https://engage.3m.com/Schunk_3M_DieEntmystifizierungdesautomatisiertenSchleifens_webinar

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden