14 juni 2023 - 2 min leestijd

Werner Meijer managing director bij Dymato 

Dymato in Veenendaal heeft per 1 juni Werner Meijer aangesteld als Managing Director. Meijer zal de leiding van het bedrijf gaan overnemen van de huidige eigenaren Ingrid en Theo Coffeng. Met deze stap komt een jongere generatie in het bedrijf.

Ingrid en Theo Coffeng hebben Dymato in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een succesvolle vertegenwoordiger van de machinefabrikanten Hyundai Wia, Mitsubishi Electric, Röders TEC, Hanwha, bavius, Gurutzpe en Hegenscheid MFD. 

Meijer heeft zijn achtergrond binnen de werktuigbouwkunde en bedrijfskunde en is inmiddels al zo’n 30 jaar werkzaam in de B2B sector, voornamelijk binnen de maakindustrie en logistiek/automatisering. Waarbij hij ruime ervaring en een internationaal netwerk heeft weten op te bouwen binnen technische en commerciële projectorganisaties.

Met zijn start bij Dymato keert Meijer weer fulltime terug naar de maakindustrie. “Een fantastische kans om Dymato naar een volgende groeistap te mogen leiden, waarbij teamwork key is. Er zijn volop mogelijkheden en kansen om onze positie te versterken en uit te breiden”, aldus Werner. 

Het echtpaar Coffeng ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De uitdagingen die de maakindustrie op dit moment ervaart versterken de vraag naar samenwerking en delen van kennis binnen de supply chain. “Met de knowhow van ons team en de vooruitstrevende ontwikkelingen van onze leveranciers kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren om de groei van onze klanten te faciliteren.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden