2 november 2020 - 2 min leestijd

Wire & Tube en Valve World Expo 2020 geannuleerd

Na nauw overleg met beide exposanten en onze partners heeft Messe Düsseldorf het besluit moeten nemen om de valve World Expo en draad- en buisbeurzen die gepland waren voor december te annuleren vanwege de huidige Covid-19 infectieontwikkelingen . De volgende evenementen zullen in 2022 weer in hun gebruikelijke cyclus worden gehouden in Düsseldorf. De andere evenementen van Messe Düsseldorf die gepland zijn voor 2021 worden niet beïnvloed door deze beslissing.

“Vanwege de beslissing van de federale en deelstaatregeringen van 28 oktober 2020 kunnen er voorlopig geen handelsbeurzen plaatsvinden tot eind november. Dit betekent dat de laatste fysieke evenementen van dit jaar niet op ons beursterrein hier in Düsseldorf plaatsvinden. Ons hygiëne- en infectiebeschermingsconcept, dat goed werd ontvangen door exposanten en de focus op een Europese oriëntatie van de beurzen, lieten de hoop op een succesvolle holding met de hoogst mogelijke beschermingsniveaus tot voor kort realistisch lijken voor alle betrokken partijen. Vanwege de steeds kritischer pandemische situatie in Duitsland en onze Europese buurlanden moest de situatie echter volledig opnieuw worden beoordeeld. Tegen deze achtergrond en het momenteel grote aantal onzekerheden bij zowel de exposanten als de bezoekers, hebben we besloten de beurzen af te blazen ”, legt Wolfram Diener, President en CEO van Messe Düsseldorf GmbH, uit.

Armaturen

De volgende edities van deze twee internationale beurzen voor de draad-, kabel- en buisindustrie, wire und Tube, zullen nu in 2022 in hun traditionele cyclus worden gehouden. Hetzelfde geldt voor de Valve World Expo als ’s werelds grootste en meest relevante vakbeurs voor industriële armaturen.

Diener vervolgt: “Exposanten en bezoekers kunnen doorgaan met het verzamelen van informatie over het laatste nieuws uit de branche, trends en productinnovaties op onze online platforms. Met dit in gedachten zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze digitale inhoud. “

Hij benadrukt: “De beslissing die vandaag is genomen, is een evenement en branchespecifieke beslissing die geen invloed heeft op de andere evenementen die door Messe Düsseldorf zijn gepland. Op basis van de huidige stand van zaken zullen deze worden gehouden. We staan ​​in nauw contact met de autoriteiten en partners van de respectieve beurzen die we opnieuw zullen beoordelen om vervolgens op verantwoorde wijze te beslissen. “

Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden