20 juni 2018 - 2 min leestijd

Zerobot CNC-beladingsrobot live te zien tijdens open huis ZeroClamp

Pro4CNC, dealer van het Zerobot CNC-beladingssysteem, nodigt klanten uit voor een bedrijfsbezoek aan de fabriek van ZeroClamp tijdens het Open House in Bruckmühl (D). Het open huis wordt gehouden van 28 juni t/m 30 juni 2018 en heeft veel te bieden voor bedrijven, die zich in detail willen oriënteren op het gebied van nulpuntspansystemen en CNC-robotbelading.

Met live demo’s, topadviezen, vakseminars en praktijktests worden de bezoekers op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden om door middel van reducering van stel-, omspan- en neventijden de hoogste productiviteit en winstgevendheid te bereiken. De aanmelding voor dit gratis evenement kan online tot uiterlijk 22 juni 2018.

 

ZeroClamp

ZeroClamp is een jonge dynamische onderneming die hoogwaardige producten maakt voor het opspannen van onderdelen op bewerkingscentra, draaibanken, meetbanken en andere productiemachines. De jongste ontwikkeling, nu alweer meer dan vier jaar geleden, is het unieke CNC-beladingssysteem met een vierassige 100 kg robot. Dit beladingssysteem is zo gemakkelijk te programmeren en in te stellen dat een automatische belading ook al zinvol is bij kleine series vanaf vijf stuks. Dankzij de mogelijkheden om zowel ruwdelen, pallets alsook zelf de gereedschaphouders te beladen, is dit systeem uitermate universeel inzetbaar.

Pro4CNC is dealer van het ZeroClamp automatische CNC-beladingssysteem en verzorgt naast het juiste advies tevens de plaatsing, inbedrijfstelling, service en cursus aan zowel CNC-bewerkingscentra, draaibanken en meetbanken. De benodigde toebehoren voor de Zerobot worden in samenwerking met de Hoffmann Group in Hengelo turnkey geleverd.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden