8 maart 2024 - 1 min leestijd

BMT presenteert Priminer C500 5-assig bewerkingscentrum

Tijdens de TechniShow zal BMT Machine Tools de Priminer C500 5AX presenteren. Deze nieuwste generatie 5-assige machines zijn volledige digitaal, en van zeer hoge kwaliteit. Speciaal ontwikkeld voor het vervaardigen van complexe, hoogprecisie onderdelen voor de automotive-, luchtvaart – en fijnmechanische industrie. 

De machine is geschikt voor grote seriematige productie in combinatie met hogesnelheidsfrezen en toepassingen voor vijfvlaksbewerkingen. De uiterst zware gietijzeren constructie biedt een uitmuntende basis voor de sterke 45 mm. diameter voorgespannen kogelomloop draadspillen; met de direct gekoppelde hoge kwaliteit AC servomotoren bereiken ze een hoge nauwkeurigheid met een maximale betrouwbaarheid.

Levensduur

Verder tonen ze een Ziersch Z35 vlakslijpmachine, of het nu gaat om gereedschap- en matrijzenbouw, algemene machinebouw of in de auto-industrie – één ding is essentieel op elk gebied; maximale precisie bij het slijpen. Daarom produceert Ziersch in Ilmenau (D) zonder uitzondering slijpmachines met een voorbeeldkwaliteit die over de hele linie inspireert. Gebruikers van deze machines herkennen dit, de producten van Ziersch bieden een uitstekende productiviteit met maximale levensduur.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden