1 maart 2018 - 1 min leestijd

Carmitech vult ieder facet van plaatbewerkingsproces in

Door samenwerking met commerciële partners, waaronder Metall, Nukon, KuMatech, Timmer en Thiel Systems kan Carmitech nagenoeg ieder facet van het plaatbewerkingsproces invullen. Op de TechniShow toont Carmitech een aantal machines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Binnen het ruime aanbod van ontbraammachines biedt Carmitech met de RWT breedbandschuurmachine degelijke machines met een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding. Op de TechniShow toont Carmitech naast de RWT, die met vier stations compleet kan afbramen, afronden én finishen in één doorgang; tevens een tafelmodel en een direct te integreren 6000 m3 waterfilterafzuiginstallatie.

 

Bluetech tapmachine

Voor wie op een economisch verantwoorde manier van M5 tot M24 wil draadtappen, biedt Carmitech met de Bluetech hydraulische tapmachines een perfecte oplossing. Op haar stand zal Carmitech de voordelen van deze machine demonstreren.

 

Kantbank

In samenwerking met commercieel partner Metall toont Carmitech een zeven-assige 3m/160ton kantbank van RICO, uitgevoerd met Delem DA-69T touchscreen besturing. Vanuit diezelfde samenwerking levert Carmitech ook het programma RAS zwenkbuigmachines. Carmitech laat zien hoe eenvoudig vanuit een STEP-file een buigprogramma gegenereerd kan worden. RAS biedt daarmee vooral voor het buigen van doosvormige producten een concurrerende productietechnologie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden